[Persbericht] DeBloemist.nl finalist Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

De 3 finalisten voor de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek zijn bekend! DeBloemist.nl uit Rijnsburg strijdt in de finale tegen Chocolaterie Pierre uit Hillegom en groenteburger producent To Maat uit Rijnsburg. Deze jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk heeft als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen.

Over de nominatie voor deBloemist.nl
DeBloemist.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van bloemen, boeketten en cadeaus. De jury is erg te spreken over de werkwijze van eigenaar Thomas Clavaux en zijn team: "DeBloemist.nl investeert in slimme automatisering, energiebesparende maatregelen en in zijn medewerkers. Met bijna 75% MPS gecertificeerde bloemeninkoop doet hij het in zijn branche erg goed. Een uitblinker op zijn gebied."
➡ Lees hier meer over de nominatie

Finalisten Duurzaamheidsprijs 2020
De uiteindelijke winnaar zal op 8 oktober bekend worden gemaakt, tijdens de grote finale in het Fioretti College in Lisse. U kunt de finale bijwonen, vul hiervoor dit aanmeldformulier in.

Contact naar aanleiding van dit persbericht

deBloemist.nl
Telefoon: +31 (0) 715317379
E-mail: info@debloemist.nl

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
Bloemen verzorgen met onze 5 tips | deBloemist.nl
lees meer
Zelf een kerstukje maken
lees meer
Last van bloemen allergie? Geniet alsnog van deze bloemen | deBloemist.nl
lees meer
View all blog posts (Dutch)
Archief